0651 - 120 04info@ljustorget.se

Ljusdekor i Gävle och Sundsvall

Produkter inom ljusdekor i Gävle och Sundsvall

Letar du efter en butik med produkter inom ljusdekor? I så fall är vår butik, Ljustorget, det ypperliga valet. Vi vänder oss till kunder i hela landet, såsom Gävle och Sandviken. Om du värdesätter kvalitativa produkter inom ljusdekoration, så är vår butik förmodligen någonting för dig. Vår personal har arbetat inom denna bransch i många år, vilket gör att du som kund alltid kan lita hundraprocentigt på att du kan få den hjälp och det stöd som du behöver, när du vänder dig till oss på Ljustorget.

Vi ger dig tips och råd

Om du inte riktigt vet vad du vill ha inom vårt breda och mångsidiga utbud inom ljusdekorationer, så kan du alltid fråga oss och vår personal. Vi är till för dig och vi vägleder dig på bästa tänkbara vis.

Vad erbjuder vi?

Här hos oss på Ljustorget finns det som sagt ett stort utbud av produkter inom ljusdekor och liknande. Vi erbjuder bland annat höstljus, julljus, julprodukter, produkter inom natur, blomster och fantasi, blockljus, färdiga uppsättningar, fat, skålar, ljusstakar, dekorationer, värmeljud, servetter och mycket, mycket mer. Det finns även möjlighet att beställa sitt eget ljus. Detta är ett utmärkt val, om man är intresserad av att erhålla ett unikt ljus, som ingen annan har.

Vore detta intressant?

Om du är intresserad, så är du varmt välkommen till oss på Ljustorget. De flesta av våra produkter går utmärkt att skicka via posten, men en del av våra mer säregna produkter är känsliga, så därför säljes de endast i vår fysiska butik. Vi ser verkligen fram emot att ta emot dig som kund. Hör av dig till oss redan i dag. Vi vill kunna vara den butik som du kontaktar allra först, om du är intresserad av ljusdekor i Gävle, Sandviken eller i någon annan ort i vårt avlånga land. Vi är till för dem som tycker att dekoration och design är viktigt i ett hem eller på ett kontor.